Tietoa kortti Kvick:STÄ

KUKA: Olen Virpi Kvick ja Kortti Kvick on maaliskuussa 2021 perustettu yhden naisen pienyritys. Tämä on minulle pieni unelma, jonka haluan toteuttaa juuri sinun kanssasi. Suunnitellaan tarvitsemasi kortti yhdessä tai lähetä valmis aineisto, josta tulostan laadukkaat ja juuri sinun tai yrityksesi/yhdistyksesi näköiset kortit. Muovikorttien käytössä vain mielikuvitus on rajana. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus graafisista töistä ja palava halu palvella sinua niin, että saamme aikaan mieleiset kortit.
MITÄ: Muovikortteja tarvitaan mitä erilaisempiin tarpeisiin, mm. kanta-asiakaskortti, henkilökortti kuvalla tai ilman kuvaa, kausikortti, harrastepassi, työturvallisuuskortti, jäsenkortti, etälukukortti, työmaakortti, kulkulupa, vierailijakortti, VIP-kortti, lahjakortti, tapahtumapassi. Kortin koko on luottokortti standardin mukainen CR-80 kortti, 54 x 86 mm. Kortti voi olla pysty- tai vaakasuuntainen, yksi- tai kaksipuoleinen. Myös yksittäisten korttien tilaus on mahdollista, vähimmäistilausmäärää ei ole.
MITEN: Kortti Kvick kortit tulostetaan Matica 8100 Re. transfer-printterillä. Printterissä on YMCKO-värifilmi, josta kuva muodostetaan siirtofilmille ja siirretään kortille 145c lämmöllä. Näin saadaan offset -tasoinen, erittäin korkealaatuinen kestävä jälki ja väripeitto koko pinnalle.
MITÄ MUUTA: Kortit voidaan kustomoida asiakkaan tarpeisiin sopivaksi esim. nimellä, numerolla, viivakoodilla tai qr-koodilla. Mahdollisuus tulostaa myös etäluettavat RFID- ja NFC-sirulliset muovikortit.